2010. február 6.

...About Dreams...


WELCOME

Ez az oldal azért jött létre, hogy egy társam (Endorphine) munkái közvetítve legyen mindenki számára, bár ne számítsatok gyors frissülésre. Mindenek előtt én szívesen támogatni fogom őt, én sem maradok ki ám a sorból, így hát kezdjük is el...

... álmaink ... ... céljaink ... ... lehetőségeink ...

ezek a "fogalmak" sűrűsödnek e képben. Mindenkinek vannak ugyebár álmai, legeslegfontosabb ambíciói, melyet nem hiába választott ki. Ezt beragyoghatja a remény fénye, de mindig marad árnyék oldala, hiszen semmi sem biztos, senki sem tudja mi vár rá, így több utat választ, szemel ki magának, nehogy zsákutcába vezesse a sors.
Ezen a képen szimbolikusan próbáltam ábrázolni az álmainkat:
A nagy hatalmak, USA, Russia több milliárd pénzt fektetnek az űr felfedezésére, és mindent megtesznek azért, hogy ez végbe is menjen - egy fontos életcélja mindenkinek van, egy álma, amiért mindent megtesz, ill. meg kell tennie azért, hogy valamilyen értelmet szerezzen életének, és ez nagy áldozatokat, nagy erőfeszítéseket igényel.
Űr - összegyüjtött álmaink sokaságát jellemzi, előtérbe helyezi a fontosakat, háttérbe a kevésbé lényegesebbeket
A Nap - remény
Bolygók -
céljaink
Ha elmagyaráznám a kép jelentését, az akár holnapig tartana, de gondolom ebből rájöttök mit is jelent. Mindenesetre egy igen átgondolt lényeggel rendelkezik, s ezzel a bloggal is el akarunk érni valamit, és ezért mindent megteszünk. Köszönjük, és látogassatok el erre az oldalra néha.

Üdv by Finta Simon and Endorphine

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése